Pagina's

maandag 8 december 2014

Recept: fruitig kerstdessert


Ik bedacht en maakte dit simpele recept vorig jaar als afsluiter van een feestelijk diner. Dit recept kun je al eerder maken en dan in de koelkast zetten. Let er dan wel op dat je geen fruit gebruikt dat snel bruin kleurt, dat zou namelijk zonde zijn.


Fruitsoorten die heel geschikt zijn en 's winters meestal te verkrijgen:
- Sinaasappel
- Druiven
- Appel
- Rode bessen
- Grapefruit
- Kiwi

Snijd de fruitsoorten naar jouw keuze in kleine stukjes en verdeel ze eerlijk over de glazen. Ik koos voor waterglazen en deed ze voor de helft vol. 

Pers een paar sinaasappels en schenk 1 á 2 eetlepels sap in ieder glas over het fruit. Garneer tot slot met een takje rode bessen en wat verse muntblaadjes.

Voila, een simpel en lekker dessert dat er bovendien chique uitziet in de glazen!

© So Dishlicious


1 opmerking:

  1. Ohhh jammie! Ik krijg trek van jouw blog. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster award! Kijk op m'n blog voor meer info :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen