Pagina's

donderdag 5 maart 2015

Recept: appel- kaneelcake


Deze appelcake is simpel, goedkoop en bovendien heel lekker! Ik baseerde dit recept op mijn basisrecept voor een luchtige cake. De stappen die je moet volgen voor deze lekkere cake lees je hieronder.


In principe volg je het recept dat al eerder op mijn blog stond: het recept voor een luchtige cake.

Aan het beslag voeg je ongeveer 2 theelepels kaneel toe. Houd je van een sterkere kaneelsmaak, dan kun je uiteraard meer toevoegen.
Snijd 2 kleine appels in stukjes zonder schil. 
Wanneer je het beslag in de vorm hebt gegoten, druk je de geschilde appelstukjes een stukje in het beslag. Dat heeft als resultaat dat je de stukjes appel bovenop de cake ziet zitten en geeft dus een leuk effect.
Wil je liever overal appel in je cake? Spatel dan de appelstukjes voorzichtig door je beslag voordat je het beslag in het blik giet.

En zo simpel is het dus!

- So Dishlicious


6 opmerkingen: